Stamtavle over Chanel Farmer.

Chanel Farmer: 12 år på dette billede.

Chanel Farmer ses her på billedet, det er taget den dag hun stilte en afkomst fremstilling og fik Bronze. Ved kåring af Chanel gik hun på fløjen og fik 8 point. Chanel Farmer er efter Uffe Korshøjgaard.

Første afkom er så Linel Farmer

Linel Farmer er født i år 2000. Til  følskue fik hun en første plads og ærespræmie, samt blev skuets bedste hoppeføl, hun er kåret i år 2003 med 8 point. Linel har fået sit første føl i år, det blev et hoppe føl som hedder Union Fashion af Farmer og det er efter Union Jack. Linel Farmer er efter Lord Gruson Af Hvarre.

Andet afkom er Moniq Farmer.

Moniq Famer blev kåret med 8 point. Den er solgt til Anja Hansen Roager. Hvor den der har fået to rigtig gode føl efter Union Jack. Moniq Farmer er efter Mozart.

Tredje afkom er så Montel farmer.

Montel Farmer er kåret med 8 point, og bliver på nuværede tidspunkt brugt som ridehest. Montel Farmer er efter Mozart.

Fjerde afkom er Malou Farmer.

Malou Farmer skal kåres næste år, hvis den er færdig til det. Malou Farmer er efter Milan Af Kloster.

Femte afkom er Marok Farmer.

Marok Farmer er vores første hingsteføl, han er utrolig god og samarbejdsvillig. Han laver stort set aldrig ballade og hører utrolig godt. Han er rigtig godt gående og er bare en dejlig dreng. Marok Farmer er efter Milan Af Kloster.

Sjette afkom er Union Fighter Af Farmer

Union Fighter Af Farmer er også godt gående og meget velopdragen. Han bliver så det sidste afkom efter Chanel Farmer, da hun desværre er død af en tarmslyng. Fighter bliver så flasket op og bliver jo passet af Linel Farmer og hun er så god ved ham, som var det hendes egen..Union Fighter Af Farmer er efter Union Jack.