Uffe Korshøjgård : Han er A hest i dressur og har deltaget ved OL i 1996 med Lars Petersen. Uffe er efter Claudie Damsgård.

Milan af kloster: Han er B hest i dressur og er efter Laban af kloster han startede S dressur og PSG klasser med Joakim Thomsen.

Union Jack: Han starter M klasser i dresser med Jane Svanekær og er efter Urprins som dengang startede LA klasser i dressur. Union Jack er nu solgt til norge som dressurhest.

Mozart: Han har desværre ikke været i sporten, men jeg kan sige de afkom jeg har efter ham er utrolig lærenemme og ridelig. Han er efter Pele lille Evagård.

Diplomat: Han har startet LA i Springning og ham har vi kun i en stamtavle og det er i Majas hvor han der er morfar.

Lord Gruson af Hvarre: Han er heller ikke set i sporten, men vores afkom efter ham er godt gående, lærenem, og ridelig virkelig en hest der gør alt for sin rytter. Han er efter Lord II.


Resultaterne på de forskelige hingste er taget fra DRF og det er kun de registrerede resulter der er med her på siden.
Siden her er opdateret den. 21-04-08


Scolari: Er en unghingst efter Sandro Hit og med De Niro til morfar, så ligger der også Donner Hall og Weltmeier, så stamtavlen burde være i top. Han vandt sin 70 dages test med over 140 point 23 point over den der kom på 2 pladsen. En hingst vi forventer at komme til at se på dressur banerne.


De Noir: Elitehingst i Dansk varmblod og B hest i dressur, han har utallige placeringer i sporten og det er der mange af hans afkom der også har.Han er efter De Niro og med Matcho AA til morfar.